Interesse en aanmelding

Deelname aan het symposium en/of de workshop

Het symposium Ondersteunde communicatie en Brain-Computer Interfaces in Nederland en België en de workshop Regie in Design is in de eerste plaats bestemd voor directe belanghebbenden van Brain-Computer Interfaces. Dit zijn de eindgebruikers (mensen met lichamelijke beperkingen en communicatiebeperkingen), ontwikkelaars van ondersteunende communicatie en BCI’s, bedrijven en specialisten uit de gezondheidszorg, ziektekostenverzekeraars en investeerders. Aangezien wij met deze mensen een debat willen voeren, en sommige deelnemers communicatieproblemen hebben (ongeveer 25 mensen), is er een beperkt aantal plekken beschikbaar (ongeveer 75).

Studenten hebben een speciale plek in ons project. Wij verwachten namelijk frisse, nieuwe ideeën van deze groep. Zij zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het symposium en bij de workshop. Tevens wijzen wij hen op de workshop ”BreinDesign”.

Aanmelden? Stuur een mail naar info@regieindesign.nl met daarin uw:

  • Naam
  • Dieetwensen
  • Eventuele assistentie
  • Telefoonnummer

Assistentie en/of verpleging

Mocht u naar de evenementen willen komen, maar u heeft assistentie nodig (bijvoorbeeld in de ADL of met verpleging), laat het ons dan a.u.b. weten via info@regieindesign.nl . Wij willen uw komst graag mogelijk maken !