Sponsors

Sponsors

 

stichtingunlocked

 

Medtronic

 

eaglescience

Commap mensindemaak RDGkompagne
jdhedh

jfjbedffjed

sipma

ANT

 

 

 

 

Unieke mogelijkheid tot het sponsoren van een reeks evenementen

Sponsoring van het project “Regie in Design” biedt een uitstekende gelegenheid om uw organisatie en producten en/of diensten onder de aandacht te brengen van de doelgroep, uw naamsbekendheid te vergroten én bij te dragen aan verantwoorde en inclusieve innovatie van uw vakgebied. Een unieke gelegenheid waar professionals op het gebied van ondersteunde communicatie, neurowetenschappen, revalidatie, ergonomie en engineering alsmede eindgebruikers bij elkaar komen. De eindgebruikers bestaan uit mensen met het locked-in syndroom, mensen met progressieve spierziekten en dwarslaesie. Dit is een project dat veel media aandacht zal trekken, met name het kunstfestival “Locked-in, Locked-out”. U kunt uw bedrijf of organisatie verbinden aan dit prachtige project op het gebied van inclusie van eindgebruikers in het ontwerpen van een visie op de toekomst. 

Wij bieden verschillende sponsorpakketten (brons, zilver, goud) aan en denken graag mee wanneer u andere creatieve ideeën heeft.

Contact

Heeft u vragen, wilt u een op maat gemaakt sponsorpakket of u als sponsor aanmelden neem dan contact op met Dr. F. Nijboer.